Dette er en rett jeg lagde en kveld jeg var "gressenke"!
Jeg handlet inn litt "digg" -og oppskriften ble til under kokkeleringen. Når man ser på oppskriftene mine, er det kanskje tydelig at jeg har en forkjærlighet for scampi og reker ღ☼
Du trenger til 2-3 porsjoner:
- 500 g rå scampi
- 2 ss red curry paste
- 4 dl kokosmelk
- 5 dl hønsebuljong
- 2 ss fish sauce
- 2 ss sweet chili sauce
- Eggnudler
- Skrell rå scampi, fjern strengen.
- Kok egg nudler, som anvist på pakken.
- Fres red curry paste, tilsett kokosmelk, hønsebuljong, fish sauce og chili sauce.
- La det koke opp.
- Tilsett scampi, kok ca. 1-2 minutter -eller til du ser at de har blitt rosa og fine.
- Ikke overkok, da blir de seige !! c",)
- Fordel nudlene i suppeboller og øs suppen over.
- Topp med finsnittet vårløk og hakket rød chili.
- Server limebåter ved siden av, som presses over suppen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar