Dette er en av min favoritter 🌿
Deilig myk panna cotta -eller kokt fløte, som det egentlig betyr, toppet med fløyelsmyk og syrlig, men samtidig søt bringebærcouli !
Denne kan du lage dagen før den skal serveres, oppbevares i kjøleskap frem til servering.
Til 6 personer:
Panna cotta:Til 6 personer:
Bringebærcouli:
- 300 g frosne bringebær
- 150 g melis
- 2 ss sitronsaft
Fremgangsmåte:
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
- Snitt vaniljestang på midten, skrap ut innholdet.
- Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestang og innholdet i den.
- Ta det av platen, ta ut vaniljestang, og rør inn gelatinen.
- Hell blandingen i seks små former eller glass.
- Avkjøl minst 3 timer før servering.
- Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar