En lettvint og god ovnsrett, som kidsa vil like !
Tilberedt med karbonadedeig, lett creme fraiche og matfløte.
Hvis det ikke vært for baconet og osten hadde den vært ganske så sunn også, men litt fett må vi tåle.
Du trenger til 4 porsjoner:
- 500 g karbonadedeig
- 1 pk bacon
- 5 dl makaroni, gjerne fullkorn
- 1 beger lett creme fraiche
- 4 ss Heinz tomatketchup
- 1 beger Knorr kjøttfond
- 3 dl matfløte
- 2 vårløk
- Revet ost
- Stek karbonadedeig, la vårløk i tynne ringer, surre med på slutten av stekingen -og krydre med salt og pepper.
- Skjær baconet i biter og brun det i stekepanne.
- Kok makaronien etter anvisning på pakken.
- Bland alt i en ildfast form.
- Kok sammen fløte, creme fraiche, kjøttfond og ketchup.
- Hell dette over kjøttblandingen -og bland det litt sammen.
- Strø over revet ost.
- Stekes på 225 grader, ca. 30 minutter.
- Serveres den gjerne med en god salat.
♫♫ Ha en fin uke !
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar