Lillelørdag ♫♪ - og "fine folk spiser sent", det ble i hvert fall sen middag her i huset i dag c",)
Da er det fint med en rett, som smaker godt og lages på 20 minutter !!
Til 4 personer:
- 4 kyllingfileter
- 400 g fersk fettuccine
- 1 orange paprika
- 1 rød paprika
- 3 dl fløte
- Grønn pesto
- Kok fettuccine etter anvisning på pakken i lettsaltet vann
- Sil av kokevannet, ta vare på en liten kopp av kokevannet.
- Stek kyllingkjøtt i strimler, paprika i strimler, krydre med litt salt og pepper.
- Varm opp pesto i en kjele på svak varme.
- Rør inn fløte.
- Tilsett kokt pasta og litt kokevann (hvis nødvendig)
- 1 potte basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 50 g reven parmesan
- 3 fedd hvitløk
- 1 dl olje
hvitløk i en foodprosessor.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle, mens maskinen går.
Smak til med salt og pepper.
Ole Paus
Rustne trubadur
Uten stemmeprakt
Og høye toner
Uttrykksfulle knirk
Og smileord
Med tårer i
Lirker du deg innafor
Stengte grinder
Et ubevoktet øyeblikk
Der du griper
g-nøkkelens
tonedør og går rett inn
stille som en pust
på hverdagssokkelesten
- nybrottsarbeid -
Toril Ingeborg Nybrott
Toril finner du på :Facebook
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar