Dette er en veldig god fiskemiddag, med en herlig hvitvinsaus.
Blandingen av purre og mango løfter retten og gjør den litt spennende.
Spis & Nyt ♫♪
Du trenger:
Sånn gjør du:
Stek laksefilet i ildfastform i stekeovn på 200 grader i 12-15 minutter.
Krydre den med salt og pepper.
Saus:
- 1 dl tørr hvitvin
- 1 finhakket sjalottløk
- ½ dl kremfløte
- 250 g smør
- Salt
- Pepper
- Saften av ½ sitron
- Kok inn hvitvin og sjalottløk.
- Når det meste av vinen er kokt inn, tilsettes kremfløte.
- Kok inn fløten til det tykner.
- Rør så inn små terninger av kaldt smør.
- Hold temperaturen opp mot kokepunktet (skal ikke koke).
- Når alt smøret er rørt inn smakes sausen til med sitron, salt og pepper.
Purre kuttes i 1 cm. store biter.
Kok opp vann med godt med salt i, ha i purren og gi den et godt oppkok.
Slå av vannet og vend inn mangoen, som er kuttet opp i biter.
Server med gode poteter, noen salatblader og sitron ♥ஜ
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar