Jeg kjøpte ferdig urtemarinert svinefilet fra Gilde, men du kan gjerne marinere den selv:
Gni indrefilet inn med masse olje og urtekrydder og la den ligge i plast i kjøleskapet noen timer.
Persille, rosmarin, basilikum, estragon passer godt til svin.
Server svinefileten på en grønnsakseng med en helt herlig salt-syrlig saus, som lager seg nesten selv.
Lover deg - Smaker fantastisk ♫♪
Ingredienser:
(Til 4 porsjoner)
Ingredienser:
(Til 4 porsjoner)
- 800 g marinert svinefilet
- 1 rødløk
- 1 grønn squash
- 1 orange paprika
- 1 pose babygulrøtter
- 1 purre
- 1 dl kjøttfond
- 2 ss soyasaus
- 1/2 sitron, saften
- Salt
- Pepper
- Persille
Fremgangsmåte:
- Skjær grønnsakene i passelige biter.
- Fres grønnsakene i stekepanna.
- Tilsett kjøttfond, soyasaus, sitronsaft og krydre med salt og pepper.
- Ha grønnsakene over i en ildfast form.
- Finskjær indredilten fri for hinner og fett. Brun svinefileten raskt i en varm stekepanne med litt olje og smør.
- Legg den over i den ildfaste formen, på grønnsakene.
- Stek på 175°C til steketermometeret viser 70°C, da er den rosa. (76°C gjennomstekt)
- La den hvile i 10 minutter.
- Skjær den i skiver og legg skivene tilbake over grønnsakene.
- Pynt med frisk persille.
God Middag ♫♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar