Spisskål er en fin erstatning når det ikke er sesong for nykål !
Provencekryder er ett fransk krydder som er en blanding av : rosmarin, basilikum, fennikel, oregano, timian !
Billig og god hverdagsmiddag !
Ingredienser Til 4 porsjoner :
- 4-8 nakkekoteletter
- 1-2 spisskål
- 8 poteter
- Pesto
- Provencekrydder
- Salt og pepper
Skjær vasket poteter i skiver.
Legg dem i en liten langpanne, hell over litt olje, salt og provencekrydder.
Bland alt godt sammen.
Stekes i ovn, 225 grader til de er møre, det tar ca. 20 minutter.
Fres kotelettene på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.
Krydres med salt, pepper, provencekrydder -og etterstekes på lav varme.
Spisskålen deles i båter.
Kok opp lettsaltet vann og kok spisskålen i 4 minutter.
Legg en skje pesto på toppen ved servering ♪
Pesto:
- 1 potte basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 50gr. reven parmesan
- 3 fedd hvitløk
- 1 dl olje
Smak til med salt og pepper.
♪ ♪ ♪ ♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar