17 januar 2014

Pizza med kjøttdeig og skinke !!

Fredagspizza til husets ungdommer !!
Helt uten 'farlige' ingredienser, som løk, sopp og paprika c",)

Pizzabunn:
  • 500 g hvetemel
  • 1 pose pizzagjær
  • 3 dl vann
  • 1/2 dl olje
  • 1,5 ts salt
Sånn gjør du:

  1. Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
  2. Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen,
  3. tilsett nok mel så den blir smidig.
  4. La den heve i 45 minutter.
  5. Kjevl deigen ut på en smurt stekeplate.
  6. Hvis ikke stekeplaten vil ligge stille, er trikset å legge en bløt klut under den c",)


Pizzasaus:
I dag "jukset" jeg og brukte Toro pizzasaus fra pose.
Den blandes ut med 4 dl kaldt vann - ferdig !!
men hvis du ønsker og lage sausen selv har jeg oppskrift på det her

Pizzafyll:

  1. Stek 400 gram kjøttdeig.
  2. Bland kjøttdeigen i pizzasausen.
  3. Skjær opp 300 gram skinke.
  4. Fordel kjøttdeigen over pizzabunnen.
  5. Legg på skinke og strø over revet ost.
  6. Stekes ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Pizzafyllet er klart !

Legger på skinke !

1 kommentar:

Print Friendly and PDF