}); Edels Mat & Vin: Gambas al pilpil de Heidi ☀️ Google+

tirsdag 15. april 2014

Gambas al pilpil de Heidi ☀️


Det finnes vel like mange oppskrifter på denne retten, som det finnes Spanske mødre !
Denne oppskriften har jeg fått av Heidi,
som hvert år, tilbringer mange uker på den Spanske solkysten ☀️


Skal du servere retten på ett koldtbord kan du lage en stor porsjon i en ildfast form.

Du trenger :
  • ½ - 1 dl olivenolje
  • 4 store fedd hvitløk - finhakkes
  • 1 rød chili uten frø - finhakkes
  • 2-3 ts paprikapulver
  • En stor neve persille - finhakkes
  • 10 rå scampi, skrelles og ta ut tarmen
Sånn gjør du:
  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Ha olje i ildfaste porsjonsformer og sett formene i ovnen til oljen koker (det tar ca. 15 minutter)
  3. Bland hvitløk, chili og persille og rør det inn i oljen, sammen med paprika.
  4. Spar litt av persillen til pynt. 
  5. Legg scampi i oljen og sett tilbake i ovnen i ca. 5 minutter eller til scampiene er blitt rosa.
  6. Server retten med nystekte baguetter, slik at du kan få med deg den gode oljen ved å dyppe brødet i den.
Ingredienser !

⋰ ⋰
.((¯`´¯) Lev - Spis & Nyt !!
`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸ღ¸.•*¨`*•..¸✿✿
Benalmadena ☀️ Den Spanske solkysten ☀️
Bildet er tatt på ferieturen i 2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar