}); Edels Mat & Vin: Egg cocotte med sjampinjong og mozzarella ♫♫ Google+

lørdag 19. april 2014

Egg cocotte med sjampinjong og mozzarella ♫♫


Egg cocotte, betyr bakte egg.
Det er en fransk rett , som passer perfekt til frokost eller lunch !!
Du kan variere fyllet med pølser, skinke, grønnsaker eller hva du måtte ønske 🍅

Du trenger til 1 porsjon :
  • 1 egg
  • Ca. 50 g sjampinjong
  • 1 sjalottløk
  • Mozzarella, revet
  • Salt
  • Pepper
  • Timian, frisk
Sånn gjør du:
  1. Stek hakket sjalottløk og sjampinjong skåret i båter i godt smør.
  2. Krydre med litt salt.
  3. Legg det over i en porsjonsform.
  4. Dryss over revet mozzarella.
  5. Legg over ett rått egg.
  6. Krydre med salt og pepper.
  7. Dryss over litt fersk timian.
  8. Stekes ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Server med godt ristet brød og gode tomater.

Klar til steking !

Ferdig stekt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar