01 april 2014

Thailandsk aften ♫ Søt, salt, syrlig & spicy ♪♪ AR-ROY !!!


Hva med å invitere til Thailandsk aften ? ♫
Her er en fire retters' meny,
som inneholder fire S'er:  søt, salt, syrlig og spicy
For å få fram smakene brukes sukker, lime, fishsauce og chili.
Thaimat spises med skje og gaffel. Alle ingrediensene blir kuttet og servert i munnfuller, 
så man trenger ikke kniv.
Spisepinnner brukes kun til nudelretter.
¸.•*¨`*•..¸✿✿
Begynner med en god appetizer.
Fingermat av beste sort : HOT & GODT

Thaisalat med reker ✿✿

Oppskrift finner du her : Thaisalat


Til forrett serveres en god kylling suppe.

Thaisuppe med kylling: Tom Ka Gai ✿✿

Suppen kan du gjøre i stand det meste av på forhånd.
Vent med å ha i fiskesaus, saften av 1/2 lime, paprika og resten av vårløken,
til du skal varme den opp igjen før servering.

Oppskrift her : Tom Ka Gai


Hovedretten er laget med storfekjøtt.

Thai Biffsalat ✿✿

Skjær opp ingrediensene til salaten og bland sammen dressingen før gjestene kommer.
Ikke bland dem sammen, før du steker biffene mens gjestene venter ved bordet.
Ta kjøttet ut av kjøleskapet i god tid før det skal stekes.

Oppskriften finner du her : Thai Biffsalat

Kveldens dessert er en nydelig Panna Cotta.

Kokos PANNA COTTA med hot Mango ✿✿ 

Panna cotta lager du på formiddagen og setter den i kjøleskapet.
Mango og chili hakkes, legges i en bolle og presses over lime.
Sett den i kjøleskapet, bland inn sitronmelisse og legg den på panna cottaen rett før servering.

Oppskrift: Kokos Panna Cotta


¸.•*¨`*•..¸✿✿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF