15 mars 2014

Biff & Bacon pizza ♫♪


Biff & Bacon, masse ost og litt grønnsaker !
Ikke akkurat sunt, men det er godt da !
Serveres rykende varm med ruccola påstrødd litt maldonsalt ღღ  

Pizzabunn:
  • 500 g hvetemel
  • 1 pose pizzagjær
  • 3 dl vann
  • 1/2 dl olje
  • 1,5 ts salt
Sånn gjør du:
  1. Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
  2. Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen,
  3. tilsett nok mel så den blir smidig.
  4. La den heve i 45 minutter.
  5. Kjevl deigen ut på en smurt stekeplate.
  6. Hvis ikke stekeplaten vil ligge stille, er trikset å legge en bløt klut under den c",)
Pizzasaus:
  • 4 store smakstomater
  • 4 ss tomatpurè
  • 1 dl vann
  • 2 ts hvitløk (Gourmet Garden)
  • Salt & pepper
  • Oregano & Basilikum
  • 1 ss olje
Sånn gjør du:
  1. Del tomatene i biter, kok opp tomater, tomatpure, vann, tilsett litt olje og smak til med krydder.
  2. Bruk gjerne friske urter, men tørket går helt greit.
  3. Kokes i ca. 20 minutter.
  4. Kjør sausen med en stavmikser til riktig konsistens.
Pizzafyll:
  • Ytrefilet (rå) krydres med masse biffkrydder
  • Rødløk, skåret i tynne skiver
  • Søt paprika i ringer
  • Champinjong
  • Revet ost
  • Bacon
Sånn gjør du:
  1. Smør på pizzasaus på pizzabunnen, legg på biff, rødløk, paprika, champinjong.
  2. Strø over ost, legg på rå bacon i biter.
  3. Stekes i ovn 225 grader i 20-25 minutter.



Under arbeid c",)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF