25 mars 2014

Svinaktig god wok med en Asiatisk touch !!


God hverdagsmat med masse smak !!
Jeg serverte retten med fullkornspaghetti.

Til 4 porsjoner:
  • 800 g svinefilet i strimler
  • 1 squash
  • 1 rødløk
  • 1 paprika, rød
  • 3 vårløk
  • 4 ss soyasaus
  • 3 ss oystersauce
  • 1-2 lime
  • Salt og pepper
  • Koriander, frisk
Sånn gjør du:
  1. Bland sammen soyasaus, oystersauce og saften av en lime til en marinade.
  2. Legg kjøttet i en bolle og hell over marinaden, bland godt sammen.
  3. La kjøttet marinere seg i minimum 30 minutter, gjerne en hel time.
  4. Skjær grønnsaker i middels store biter.
  5. Stek kjøttet raskt i en varm stekepanne, i flere omganger. 
  6. Legg det til side.
  7. Stek grønnsakene.
  8. Legg kjøttet tilbake i pannen, sammen med grønnsakene.
  9. Bland alt godt sammen og smak til med med mer lime, soyasaus, salt og pepper.
Serveres med ris, nudler eller pasta.
Dryss over frisk koriander ved servering.

Ingredienser !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF