Herlig varmende, kremet biffgryte med kokosmelk og grønnsaker.
Hvor sterk den blir avgjør du selv med bruk av mer eller mindre mengde curry pasta.
Gjenoppskrifter er inn på matprat om dagen, bruke de samme råvarene i forskjellige oppskrifter. Jeg lagde en rett ut av restene til to andre middager, ytrefilet etter helgens 👉 biffmiddag
og grønnsaker etter 👉 søndagsmiddagen.
Helt grei hverdagsmiddag !
Du trenger til 3 porsjoner:
- 400 g ytrefilet av storfe
- 150 g sopp
- 4 vårløk
- 1/2 rød paprika
- 1/2 orange paprika
- 2 ss red curry paste
- 1 boks kokosmelk (400 ml)
- ½ ts tørket sitrongress eller 1 ss finhakket fersk sitrongress
- 1 lime
- Skjær biffkjøttet i strimler.
- Rens soppen og skjær dem i skiver.
- Skjær vårløk og paprika i biter.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken eller bruk ferdig woknudler, som kun skal skylles under kaldt vann.
- Stek kjøttet raskt i flere omganger i en blanding av olje og smør. Legg det tilside.
- Stek soppen raskt og legg den til side.
- Tilsett red curry pasta i stekepannen og la det surre i 30 sekunder.
- Tilsett kokosmelk, limeskall, sitrongress og kok sausen til den blir tykkner, ca. 10 minutter.
- Bland i kjøttet, paprika, soppen, vårløken og nudler.
- La det koke i ca. 5 minutter og smak til med limesaft.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar