21 februar 2016

Flambert peppersaus ♫♪ ღ ღ


Nydelig peppersaus som passer perfekt til biff, stek, karbonader, svinekjøtt og kylling !
Fyldig, kremet og en herlig smak av pepper !

Du trenger:
  • 1 ss hel pepper
  • 5-10 cl cognac
  • 3 dl fløte
  • Salt
  • Sukkerkulør
  • 2 ss smør
Sånn gjør du:
  1. Knus pepperkornene grovt i en morter.
  2. Ha pepperkornene i en tørr stekepanne og 'stek' pepperet til det begynner å dampe.
  3. Tilsett cognacen og sett fyr på den med en lang fyrstikk.
  4. La det brenne ut.
  5. Tilsett fløte og la det koke inn til det blir tykt.
  6. Smak til med salt.
  7. Tilsett litt sukkerkulør, hvis du ønsker en litt mørkere farge.
  8. Nå kan du gjerne helle sausen over i en liten kjele og sette den til side.
  9. Rett før servering varmer du den opp og rører inn smøret.
Her ble det litt flammer ♫
Lager saus til Flat Iron Steak med maiskrem ! Oppskrift her / Nå brant det godt ♫♪

Er det ikke typisk, flammen sluknet før jeg rakk og ta bilde !! c",)
Cognac ♫
Pepperbiff med brokkolikrem, fløtegratinerte poteter og flambert peppersaus ♫♪ ღ ღ
Oppskrift her 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF