Nydelig peppersaus som passer perfekt til biff, stek, karbonader, svinekjøtt og kylling !
Fyldig, kremet og en herlig smak av pepper !
Du trenger:
Sånn gjør du:
- Knus pepperkornene grovt i en morter.
- Ha pepperkornene i en tørr stekepanne og 'stek' pepperet til det begynner å dampe.
- Tilsett cognacen og sett fyr på den med en lang fyrstikk.
- La det brenne ut.
- Tilsett fløte og la det koke inn til det blir tykt.
- Smak til med salt.
- Tilsett litt sukkerkulør, hvis du ønsker en litt mørkere farge.
- Nå kan du gjerne helle sausen over i en liten kjele og sette den til side.
- Rett før servering varmer du den opp og rører inn smøret.
Her ble det litt flammer ♫ |
Lager saus til Flat Iron Steak med maiskrem ! Oppskrift her / Nå brant det godt ♫♪ |
Er det ikke typisk, flammen sluknet før jeg rakk og ta bilde !! c",) |
Cognac ♫ |
Pepperbiff med brokkolikrem, fløtegratinerte poteter og flambert peppersaus ♫♪ ღ ღ Oppskrift her |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar