En smakfull, lettlaget pastarett som passer godt til lunch, middag eller til kvelds !
Prøvde den nye grønnsakspastaen som er på markedet, den med gulrøtter.
Den smakte helt greit, men om den er så sunn vet jeg ikke.....
Bland pastaen med reker, røkelaks, vårløk og crème fraîche ღ
Snadder !!
Du trenger til 2 porsjoner:
Du trenger til 2 porsjoner:
- 100 g røkt laks
- 200 g reker, uten skall
- 250 g pasta med gulrøtter
- 2 stk vårløk
- 3 ss crème fraîche lett
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
- Sitron
- Skrell rekene.
- Skjær røkt laks i skiver.
- Skjær vårløk i ringer.
- Kok pasta etter anvisningen på pakken og sil av vannet.
- Bland crème fraîche, røkt laks og vårløk med spaghettien.
- Smak til med salt og pepper.
- Vend rekene inn i spaghettien og server.
- Dryss over hakket koriander ved servering og server med en sitronbåt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar