Karamellisert rødløk er smaskens tilbehør til blant annet biff, burger, fiskepudding og koteletter.
Passer rett og slett til det meste !
- 2 stk rødløk
- 1 ss olje
- 20 g smør
- 70 g brunt sukker
- 1 dl rødvinseddik
- Skjær rødløk i tynne ringer, bruk gjerne en mandolin.
- Smelt smør i en tykkbunnet panne eller kjele.
- Tilsett løk, sukker og olje.
- La den surre i 5 minutter, mens du rører rund med en tresleiv.
- Tilsett eddik og legg på lokk.
- La løken småkoke på svak varme i 40 minutter, ta av lokket de siste de minuttene så væsken damper bort.
Koker karamellisert rødløk |
Flat Iron Steak Sandwich med karamellisert rødløk ♫♪ Oppskrift her. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar