Etter helgens gode pinnekjøtt middag hadde jeg igjen litt rester.
Jeg dampet pinnekjøttet på mandelpoteter.
Det kan anbefales, ble kjempegodt -oppskriften finner du 👉 her.
Bruk restene etter pinnekjøttmiddagen i denne smaksbomben !
Norsk pinnekjøtt med asiatiske smaker - crossover og fusion er populært, nå også som restemat a'la Edel ♫♫
Fusion - blanding fra flere lands kjøkken
Du trenger til 2 porsjoner:
- 100 g nudler
 - 200 g rester av pinnekjøtt, uten bein
 - 1 rød paprika, i strimler
 - 100 g bønnespirer
 - 150 g minimais
 - 1 chili
 - 1 vårløk
 - 2 ss sesamfrø
 - 2 ss rapsolje
 - 4 ss soyasaus
 - 1 ss honning
 - 1/2 ts sesamolje
 
- Rens pinnekjøttet for bein og skjær det i biter.
 - Skjær paprika i strimler, minimais i tre deler, finhakk chili og skjær vårløk i ringer. Spar gjerne litt chili og vårløk til topping ved servering.
 - Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Sil av vannet.
 - Fres pinnekjøtt, paprika, chili, bønnespirer og minimais i rapsolje i ca. 5 minutter.
 - Hell over sesamfrø, soyasaus, honning og sesamolje.
 - Vend inn nudler og la alt bli godt og varmt før servering.
 
![]()  | 
| Alle ingrediensene klar for tilberedning ♫♫ | 
![]()  | 
| Koker nudler og steker pinnekjøtt og grønnsaker ♫♫ | 
![]()  | 
| Klar til servering ♫♫ | 
![]()  | 
| Ingredienser ♫♫ | 







Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar