26 november 2017

Fusion Crossover Asiatisk pinnekjøttwok


Etter helgens gode pinnekjøtt middag hadde jeg igjen litt rester.
Jeg dampet pinnekjøttet på mandelpoteter.
Det kan anbefales, ble kjempegodt -oppskriften finner du 👉 her.


Bruk restene etter pinnekjøttmiddagen i denne smaksbomben !

Norsk pinnekjøtt med asiatiske smaker - crossover og fusion er populært, nå også som restemat a'la Edel ♫♫

Fusion - blanding fra flere lands kjøkken
Crossover - ingredienser fra flere verdensdeler


Du trenger til 2 porsjoner:
  • 100 g nudler
  • 200 g rester av pinnekjøtt, uten bein
  • 1 rød paprika, i strimler
  • 100 g bønnespirer
  • 150 g minimais
  • 1 chili
  • 1 vårløk
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 ss rapsolje
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ss honning
  • 1/2 ts sesamolje
Sånn gjør du:
  1. Rens pinnekjøttet for bein og skjær det i biter.
  2. Skjær paprika i strimler, minimais i tre deler, finhakk chili og skjær vårløk i ringer. Spar gjerne litt chili og vårløk til topping ved servering.
  3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Sil av vannet.
  4. Fres pinnekjøtt, paprika, chili, bønnespirer og minimais i rapsolje i ca. 5 minutter.
  5. Hell over sesamfrø, soyasaus, honning og sesamolje.
  6. Vend inn nudler og la alt bli godt og varmt før servering.
Alle ingrediensene klar for tilberedning ♫♫
Koker nudler og steker pinnekjøtt og grønnsaker ♫♫
Klar til servering ♫♫

Ingredienser ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF