08 februar 2018

Kylling med pasta og grønn peppersaus ♫


Har du prøvd oppskriften min på grønn peppersaus ?
Den er så god den !
Trikset er Mrs Cheng's soppsoya, som gjør underverker ♫

I dag serverer jeg sausen til en ganske sunn, smaksrik kyllingrett med fullkornspasta og masse grønnsaker !



Du trenger til 3-4 porsjoner:
  • 600 g kyllingfilet
  • Stekeolje
  • 1/2 squash
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • Salt
  • Pepper
  • 200 g fullkornspasta 
  • Basilikum
  • Grønn peppersaus *
Sånn gjør du:
  1. Lag grønn peppersaus.
  2. Skjær kyllingfilet i strimler og grønnsaker i passende biter.
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  4. Stek kyllingen i en varm stekepanne med litt olje, krydre med salt og pepper. Legg det til side.
  5. Stek grønnsakene raskt i stekepannen og krydre med salt og pepper.
  6. Legg tilbake kyllingkjøttet og tilsett kokt pasta.
  7. Ved servering så heller du over den gode peppersausen og drysser over frisk basilikum.
Grønn Peppersaus
  • 4 dl kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger kjøttfond
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss grønn pepper
  • 1 dl kremfløte
  • 1-2 ss soppsoya eller mørk soyasaus
  • Litt salt, smak på sausen først for soyasausen kan være veldig salt.
Sånn gjør du:
  1. Rist sammen melet med litt kald kjøttkraft -eller litt av vannet.
  2. Kok opp resten av kraften og visp inn meljevningen.
  3. Knus grønn pepper grovt i en morter.
  4. Tilsett grønn pepper og la sausen koke i minst 5 minutter.
  5. Tilsett fløte og smak til med soyasaus og eventuelt litt salt hvis nødvendig.
Ingredienser ♫
Peppersaus ♫
Kylling ♫
Grønnsaker ♫
Peppersaus og kyllingwok  ♫
Klar til servering ♫
Spis & Nyt ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF