Google+

fredag 23. februar 2018

Quesadillas med kyllingkjøttdeig ♫


Quesadillas er noe vi nordboere kan kalle for ett meksikansk ostesmørbrød.
Quesadillas er tortilla (flatt bakverk, en blanding av lefser og flatbrød), som blir fylt med ost -og annet snadder. Deretter blir de stekt gylne og sprø i en stekepanne.

Dette er en forholdsvis sunn utgave med kyllingkjøttdeig og fullkornstortilla.
Server Quesdadillas med god hjemmelaget Guacamole, som du finner oppskrift på her.
Spis & Nyt ♫


Du trenger til 6 stk:
  • 6 stk fullkornstortilla
  • Stekesmør
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1/2 rødløk
  • 150 g mais
  • Tacokrydder
  • Revet mozzarella
  • Tacosaus 
  • Lettrømme
  • Guacamole *
  • Ruccola

Sånn gjør du:
  1. Stek kyllingkjøttdeig og hakket rødløk i stekesmør.
  2. Tilsett mais og smak til med tacokrydder.
  3. La det småkoke noen minutter,
  4. Legg en tortillalefse i en tørr, middels varm stekepanne og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av tortillaen, strø over ost på kjøttfyllet, brett tortillaen over slik at du har en halvmåne i pannen. 
  5. Stek et par minutter på den ene siden, snu den og stek den videre til osten er smeltet.
  6. Server quesadillas med tacosaus, lettrømme, ruccola og guacamole.
  7. Spis & Nyt ♫
Ingredienser til Quesadillas og Guacamole ♫
Lager guacamole ♫
Steker kjøttdeig, rødløk, mais og tacokrydder ♫
Steker quesadillas ♫
Steker quesadillas 
Klar til servering ♫
Spis & Nyt ♫
Spis & Nyt ♫
Endelig fredag ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar