}); Edels Mat & Vin: Bakt søtpotet ღ Google+

torsdag 16. oktober 2014

Bakt søtpotet ღ


Søtpotet er ingen potet, men en rotgrønnsak -og en veldig god en !!
Bakt søtpotet er kjempegodt - Prøv da vel !
 
Fremgangsmåte:
  1. Skjær et snitt i potetene.
  2. Legg dem i en ildfast form, dryss over salt og pensle med olje.
  3. Stekes i stekeovnen på 200 °C i ca. 1 time, avhengig av hvor store potetene er. Stikk en strikkepinne i snittet i poteten for å kjenne om den er ferdig stekt.
  4. Ved servering: Skjær snittet i toppen litt dypere, brett potetskallet til side på potetene. Klem forsiktig på begge endene på poteten. Legg på en bit kryddersmør ved servering.

Oppskriften til retten på bildet finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar