11 oktober 2014

Tagliatelle med erter, stekt laks og sitronsmør ஜ


Helt nydelig fiskemiddag 
Sitronsmør er vel ikke helt sunt, men utrolig godt !!

Rask middag, klar til servering på 30 minutter !
Lev - Spis - Nyt

Du trenger til 4 porsjoner
  • 4 stk laksefilet a ca. 150 g
  • 400 g tagliatelle
  • 250 g selskapserter, frosne
  • 100 g meierismør
  • Sitron
  • Koriander, frisk
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Legg porsjonstykker av laksefilet i en smurt ildfast form.
  2. Krydre med salt og pepper.
  3. Legg i noen sitronbåter, riv skallet først, det skal i sausen.
  4. Bakes i stekeovn på 200 grader i ca. 12 minutter.
  5. Kok pasta etter anvisning på pakken, tilsett frosne erter når det gjenstår 2 minutter av koketiden. Sil av vannet.
  6. Smelt smør i en kjele, tilsett revet sitronskall, fersk koriander og litt pepper.
  7. La det koke opp.
  8. Legg pasta på tallerken, legg laksefilet på toppen og hell over sitronsmør.
  9. Pynt med litt ekstra koriander.
I glasset :Voga Pinot Grigio 2012 🍷



Ingredienser 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF