}); Edels Mat & Vin: Biffsuppe med Trofie pasta c",) Google+

torsdag 16. oktober 2014

Biffsuppe med Trofie pasta c",)

OBS: Dette innlegget inneholder produktplassering/reklame !

Trofie er vridd pasta, som kommer fra Liguria, en region i nordvest i Italia.
Det sies at kvinner satt sammen på stoler langs kysten og håndrullet pastaen,
mens de ventet på sine ektemenn, som var ute på havet og fisket.

Den er laget kun av vann og hvetemel, ikke ett eneste egg og trenger derfor 20 minutters koketid.
Trofie pasta kan du få kjøpt hos Matbazaren.
Andre typer pasta kan selvfølgelig også brukes, les på pakningen hvor lenge den skal koke.

Til 4 porsjoner:

  • 10 dl vann
  • 2 beger fond 'Du Chef' Kjøttfond
  • 2 ss soyasaus
  • 400 g mørt biffkjøtt i biter
  • 1 rødløk, grovhakket
  • 1 boks hermetiske tomater, med basilikum og oregano
  • 2 gulrøtter, i skiver
  • 75 g sukkererter, delt i to
  • 100 g trofie pasta
  • Basilikum
  • Crème fraîche lett
  1. Kok opp vann, tilsatt kjøttfond.
  2. Tilsett rødløk, tomater, gulrøtter og trofie pasta. Hvis du bruker tomater uten tilsatt krydder, så tilsett en neve frisk, hakket basilikum og 1 ts tørket oregano.
  3. La den småkoke i 15 minutter.
  4. Tilsett biff og sukkererter, småkok videre i 5 minutter.
  5. Hell suppen i suppetallerkener, pynt med basilikumblader og legg på en skje med crème fraîche.
Les mer om produktet her

God, smakfull, sunn og mettende suppe, som varmer godt !! 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar