}); Edels Mat & Vin: Grove frokostlapper ✿ Google+

søndag 12. oktober 2014

Grove frokostlapper ✿


Jeg hadde lyst på lapper til frokost i dag, men det er jo ikke den sunneste starten på dagen.
Byttet ut det meste av hvetemelet med sammalt hvete og resultatet ble gode og ganske så
sunne frokostlapper !!
Server frokostlappene med hva du måtte ønske !
Grove lapper med brunost og syltetøy er min favoritt 

Til ca. 14 stk trenger du:
  • 2 egg
  • 1 dl sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2,5 dl lettmelk
  • 3 dl sammalt hvete
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen egg, sukker og vaniljesukker.
  2. Tilsett melk, bland godt sammen.
  3. Rør forsiktig inn mel og bakepulver til en jevn røre.
  4. La røren svelle i minimum 15 minutter.
  5. Stek i en stekepanne, med litt smør på middels varme.
  6. Når oversiden begynner og stivne, snu dem og stek på den andre siden.
  7. Server med syltetøy og brunost.
  8. Jeg hadde igjen litt blåbærkompott fra i går, det smakte nydelig på lappene, selv om den inneholder litt for mye sukker

Servert med blåbærkompott, brunost eller ditt ynglings syltetøy !
⋰ ⋰
.((¯`´¯) Lev - Spis & Nyt !!
`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸ღ¸.•*¨`*•..¸✿✿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar