Trofie pasta med pesto ✿

OBS: Dette innlegget inneholder produktplassering/reklame !


Trofie er  vridd pasta, som kommer fra Liguria, en region i nordvest i Italia.
Det sies at kvinner satt sammen på stoler langs kysten og håndrullet pastaen,
mens de ventet på sine ektemenn, som var ute på havet og fisket.
Trofie pasta får du kjøpt hos Matbazaren.


Den er laget kun av vann og hvetemel, ikke ett eneste egg!!

Kokes i 18 minutter i lettsaltet vann.
Sil av vannet, rør inn pesto og dryss gjerne over revet parmesan.

Godt & enkelt !! 
Spis den 'som den er' eller som tilbehør til stekt kjøtt eller fisk.



Økologisk Pesto Genovese: Dette er en autentisk velsmakende pesto fra Liguria, altså pestoens hjemsted. Den smaker helt nydelig og du kan bestille den her.


En av mange produkter med sauser, tapenader og spreads fra Matbazaren
Du kan selvsagt lage pesto selv, bruk da en god olivenolje.

Pesto:
  • 1 potte basilikum
  • 2 ss pinjekjerner
  • 50 g reven parmesan
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 dl god olivenolje
Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) og
hvitløk i en foodprosessor.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle, mens maskinen går.
Smak til med salt og pepper.

Klassisk olivenolje: Smakfull olivenolje med karakter, ideell for alle retter både varme og kalde. Filtrert olivenolje med naturlig smak lages av naturlig modnet frukt fra oliventreet og kun presset ved hjelp av mekaniske midler som ikke fører til endringer i oljen.



Kjempegod olivenolje fra Matbazaren kan du bestille her



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF