Smakfull og sunn kyllinggryte !!
God nok til å serveres til gjester og rask nok til hurtigmiddag på travle dager.
Jeg serverte den med fullkornspasta i dag !
Inneholder totalt 1150 kcal / 290 kcal per porsjon (tilbehør kommer i tillegg)
Ingredienser til 4 porsjoner:
- 4 kyllingfilet
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss smør
- 1 ts salt
- 1 ss tomatpuré
- 1 ts malt ingefær
- 1 ts tandoori masala
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts chilipowder
- 0,5 dl vann
- 2 dl Crème Fraîche lett
- Frisk hakket koriander
- Skjær kyllingfiletene i strimler.
- Brun kyllingkjøttet i smør i en stekepanne, litt og litt om gangen.
- Smak godt til med salt og ha det over i en gryte/kjele.
- Tilsett presset hvitløk og tomatpuré, la det surre sammen med kyllingen i to minutter.
- Tilsett alt krydderet, vann og crème fraîche.
- La det småkoke cirka 5 minutter.
- Dryss over koriander ved servering.
- Server med ris, pasta eller brød og salat.
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar