Når man kommer frem til en kald hytte på kvelden, er det utrolig lettvint og ty til en pølsepakke.
Du kan servere pølsene med noe litt mer spennende enn lompe.
I denne oppskriften bruker jeg knallgode lammepølser med fetaost & oliven fra 👉 Annis Pølsemakeri, på Ringebu.
Skikkelig juks altså, kjøpte ferdig pizzabunn.
Skikkelig juks altså, kjøpte ferdig pizzabunn.
Langt i fra like god, som den du lager selv, men utrolig lettvint.
Lag gjerne tomatsalsa hjemme og ta den med i sekken 🍅
Store pølser og masse deig, det holder med 1 pølse per porsjon ♪♫
Du trenger:
El Coto Crianza Rioja 2011
Passer til:
Land/distrikt: Spania, Rioja, Øvrige
Årgang: 2011
Råstoff: Tempranillo 75%, Garnacha 25%
Metode: Tradisjonell vinifikasjon. 24 md. fatlagring.
Innhold: Alkohol 13,50%Sukker: 1,30 g/l Syre: 5,60 g/l
Lagringsgrad: Drikkeklar, ikke egnet for lagring
Produsent: Bod. Franco-Españolas
Grossist: Vino A/S
Ps:
Dette er ikke sponset innlegg eller reklame, kun nok en fornøyd kunde hos Annis Pølsemakeri.
Store pølser og masse deig, det holder med 1 pølse per porsjon ♪♫
Du trenger:
- Lammepølser eller andre gode pølser
- Tomatsalsa *
- Revet mozzarella
- Pizzabunn c",)
- Koriander
1. Lag tomatsalsa først. Den kan lages i god tid i forveien, får du igjen rester så kan den oppbevares i kjøleskapet i ca. en uke.
2. Skjær pizzabunnen i firkanter.
2. Skjær pizzabunnen i firkanter.
3. Smør på tomatsalsa, ikke ta på tomatsalsa helt i enden, legg på en pølse og dryss over revet ost, rull deigen sammen. Kan virke litt "trælete" men det går bra !!! Fester seg sammen under stekingen.
4. Legg dem i en langpanne, med bakepapir. Legg dem med skjøten ned. La dem heve i ca 15 minutter. Ble positivt overrasket, den ferdig kjøpte pizzabunnen hevet seg faktisk, både før og under steking.
Stek dem på 220 grader/ innstilling 6 på gassovn i 15-20 minutter, steketiden varierer etter størrelsen på pølsene og tykkelsen på deigen.
Stek dem på 220 grader/ innstilling 6 på gassovn i 15-20 minutter, steketiden varierer etter størrelsen på pølsene og tykkelsen på deigen.
Hvis du bruker gassovn, så snu dem etter 10 minutter, da den som regel kun har undervarme, min gassovn har i hvert fall det.
Jeg snudde dem etter 10 minutter og stekte dem ytterligere 10 minutter på den andre siden.
Server dem gjerne med litt frisk koriander ✿
Tomatsalsa:
Jeg snudde dem etter 10 minutter og stekte dem ytterligere 10 minutter på den andre siden.
Server dem gjerne med litt frisk koriander ✿
Klare til steking |
- 0,5 rødløk
- 1 fedd hvitløk
- 1 rød chili
- 0,5 ss sukker
- 400 g grovhakkede tomater, hermetiserte
- 1 ss limesaft
- Salt og pepper
- Koriander
- Finhakk rødløk og hvitløk (eller bruk hvitløk på tube).
- Del chili på langs og fjern frøene. Finhakkes.
- Ha alle ingrediensene, bortsett fra koriander i en kasserolle.
- La det småkoke uten lokk i ca. 15 minutter.
- Tilsett grovhakket koriander mot slutten av koketiden.
- Smak til med salt og pepper.
Hovedingrediensene - "Hyttejuks" er lov !! |
Pølsedisken på Annis Pølsemakeri |
Ps:
Dette er ikke sponset innlegg eller reklame, kun nok en fornøyd kunde hos Annis Pølsemakeri.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar