Potetsalat med asparges og fetaost ✿


Frisk og syrlig potetsalat, som passer til stekt og grillet kylling, svinekjøtt og storfekjøtt.
Den kan også serveres som vegetarrett !
Den tar litt tid og lage, da du først må koke og avkjøle poteter, men den kan gjøres i stand på forhånd og oppbevares i kjøleskapet frem til servering

Potetsalat
  • 900 g poteter
  • 200 g fetaost
  • 1 bunt asparges
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss kapers
  • Oliven
Vinaigrette
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 3 ss solsikkeolje
  • 1/2 ts salt
  • 1 fedd presset hvitløk
  • 1 ts sitronsaft
Sånn gjør du:
  1. Kok poteter og avkjøl.
  2. Skrell dem, hvis nødvendig, jeg brukte nypoteter og serverte dem med skallet på. Skjær dem i biter og legg dem i en bolle eller på ett stort fat.
  3. Forvell asparges i kokende vann i 2-3 minutter, legg dem over i iskaldt vann og avkjøl dem.
  4. Skjær ost i terninger, asparges i litt store biter og vårløk i strimler.
  5. Legg vårløk og asparges på potetene.
  6. Rør sammen dressingen og hell den over salaten.
  7. Dryss over kapers og legg på oliven og fetaost.
    Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF