Frisk og syrlig potetsalat, som passer til stekt og grillet kylling, svinekjøtt og storfekjøtt.
Den kan også serveres som vegetarrett !
Den tar litt tid og lage, da du først må koke og avkjøle poteter, men den kan gjøres i stand på forhånd og oppbevares i kjøleskapet frem til servering ✿
Potetsalat
- 900 g poteter
- 200 g fetaost
- 1 bunt asparges
- 1 bunt vårløk
- 2 ss kapers
- Oliven
- 1 ss hvitvinseddik
- 3 ss solsikkeolje
- 1/2 ts salt
- 1 fedd presset hvitløk
- 1 ts sitronsaft
- Kok poteter og avkjøl.
- Skrell dem, hvis nødvendig, jeg brukte nypoteter og serverte dem med skallet på. Skjær dem i biter og legg dem i en bolle eller på ett stort fat.
- Forvell asparges i kokende vann i 2-3 minutter, legg dem over i iskaldt vann og avkjøl dem.
- Skjær ost i terninger, asparges i litt store biter og vårløk i strimler.
- Legg vårløk og asparges på potetene.
- Rør sammen dressingen og hell den over salaten.
- Dryss over kapers og legg på oliven og fetaost.
Ingredienser
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar