I dag ble den en smakfull kremet ovnsrett til middag.
Du kan forberede den i god tid og oppbevare den i kjøleskapet til den skal stekes.
En god symfoni av smaker med masse grønnsaker ♫
Jeg serverte retten med kokt ris !
Smakte kjempegodt ♥♥
- 800 g svinefilet
- 3-4 gulrøtter
- 4 sjalottløk
- 1 purre
- 1 gul squash
- 3 fedd hvitløk
- Bladpersille
- Oregano, frisk
- Salt
- Pepper
- 3 dl fløte
- 3 ss soyasaus
- Skjær sjalottløken i båter.
- Skjær squashen i centimetertykke skiver.
- Skjær purre i ringer.
- Finhakk hvitløk.
- Skrell og skjær gulrøtter i skiver.
- Legg grønnsakene i en ildfast form.
- Krydre med litt salt og pepper.
- Dryss over hakket bladpersille og hakket oregano (ikke bruk altfor mye, oregano er veldig sterk på smak).
- Renskjær svinefileten og skjær den i skiver. Salte og pepre dem på alle sidene.
- Legg skiver med svinefilet oppå grønnsakene.
- Hell over fløte og soyasaus.
- Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 25 minutter.
- Dryss over bladpersille ved servering.
- Server ovnsretten med poteter, ris eller pasta.
Spis & Nyt ♫ |
Klar til servering ! |
Klar til steking |
Under arbeid ! |
Ingredienser, mangler soyasausen for den hadde jeg egentlig ikke planlagt og bruke |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar