Jeg hadde igjen to grillet marinerte kyllingfileter etter middagen i går.
Da ble det en god pastasalat til lunch i dag ✿
Du kan også bruke ferdig grillet kylling i denne salaten.
Pastasalat er jo så godt da -og kan varieres i det uendelige.
Den pestoen du lager selv er jo som regel den beste, men du trenger forskjellige ingredienser som du kanskje ikke bruker hver dag. Da kan være fristende å ty til ferdig pesto på glass og det er lov altså !
Spis & Nyt ღ
Spis & Nyt ღ
Du trenger til 4 porsjoner:
- 150 g tørr pasta
- 300 g kyllingfilet
- 1 stk rød paprika
- 1 liten box mais
- 2 dl salat, jeg brukte isbergsalat
- 2 never ruccola
- 1/2 agurk
- 12 små snacks tomater
- 4 ss crème fraîche lett
- Pesto, smak til med ønsket mengde
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll den i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
- Stek eller grill kyllingfilet, hvis du ikke har rester av stekt/grillet kylling. Krydre den godt med grillkrydder eller paprika, salt og pepper -eller mariner dem i en god marinade før du steker dem. Avkjøl kyllingen og skjær den i biter.
- Skjær paprika og agurk i biter, fjern den bløte remsen i midten.
- Skjær eller riv opp salat.
- Tomatene kan gjerne være hele, så blir ikke salaten så bløt.
- Bland alle ingrediensene til salaten godt sammen.
- Bland sammen crème fraîche og pesto til en dressing og server ved siden av salaten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar