'Edels nye' utgave av Fish & Chips - Laks & Potetgull 😋
Små smakfulle munnfuller med marinert laks !
Bruk laks av god kvalitet, som Frøya eller Salmalaks.
Salma vs Frøya !
Salma vs Frøya !
Salmalaks fra Bømlo er den, som mange tyr til når man skal servere rå laks, men den fra Frøya i Nordland er like god, hvis ikke enda bedre.
Nå er vel ikke oppdrettslaks 'stue-rent' hos alle, men godt er det.
Du trenger til ca. 30 munnfuller:
Sånn gjør du:
Nå er vel ikke oppdrettslaks 'stue-rent' hos alle, men godt er det.
Nytes som forrett, på koldtbordet, på tapasbordet eller når du rett og slett har lyst på noe ekstra godt ♫♪
- 300 g laks av 'sushi kvalitet'
 - 5 ss lys soyasaus/kikkoman
 - 2 ss sesamfrø
 - 2 ss hakket koriander
 - Pringles potetgull
 - 1 stk avokado, i biter
 - Sitronsaft
 - 8 stk små tomater, grovhakket
 - 1 dl lettrømme
 - 2 stk vårløk, i tynne skiver
 
- Skjær laks i små terninger.
 - Bland sammen soyasaus, sesamfrø og koriander. Bland laksen forsiktig inn i blandingen.
 - Skjær avokado i biter og skvis over sitronsaft.
 - Legg potetgull på et fat eller tallerkener.
 - Legg på avokado, grovhakket tomat og litt av den marinerte laksen.
 - Legg en liten klatt lettrømme på toppen.
 - Dryss over vårløk.
 - Spis & Nyt ♫♪
 








Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar