Etter og ha stekt en hel 👉 kalkun blir det, som regel alltid igjen rester.
Her får du oppskrift på en smakfull gryte, hvor kalkunrestene kommer til god nytte !
Kalkun kan byttes ut med kylling eller svinekjøtt ♪
Bruk mer red curry paste, hvis du vil ha den sterkere 🌿
Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte !
Her en en smakfull, ganske så sunn utgave med kalkunrester, ris og grønnsaker !
Fiks, ferdig på 30 minutter ❥•♪♫⁀°♡ღ
- 1/2 rødløk, hakket
- 2 stk gulrot, revet
- 3 ts thai red curry paste
- 1 rød paprika, i terninger
- ca. 500 g rester av kalkun, i biter
- 4 dl kyllingbuljong, vann og ett beger kyllingfond eller buljongterning
- 4 dl kokosmelk, lett
- 1 ts salt
- 3 dl jasminris
- Koriander
Sånn gjør du:
- Varm litt olje eller smør i en stor gryte, når smøret er smeltet tilsetter du hakket rødløk og revet gulrot og steker det i ca. 5 minutter.
- Tilsett red curry paste og la det frese litt.
- Tilsett ris, kalkunrester, paprika, kyllingbuljong, kokosmelk og salt.
- Rør alt godt sammen.
- Kok opp, skru ned varmen og sett på lokk. La det småkoke til risen er ferdig kokt.
- Dryss over frisk koriander ved servering.
Freser rødløk og gulrot ♪♪ |
Tilsatt de øvrige ingrediensene ♪♪ Kok opp -og la det småkoke til risen er ferdig ! |
Klar til servering ♪♪ |
Spis & Nyt ♪♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar