}); Edels Mat & Vin: Omelett med asiatisk coleslaw og jalapeño magerost ♫♪ Google+

lørdag 28. april 2018

Omelett med asiatisk coleslaw og jalapeño magerost ♫♪


Så godt -og så enkelt, når du har rester av asiatisk coleslaw ♫
Smaksrik og herlig frokost eller lunch med egg og masse grønnsaker med asiatiske smaker.

Jeg brukte rester av den herlige asiatiske kålsalaten, som jeg lagde i går, oppskrift her.
Når hele herligheten er toppet med en kremet, spicy og god kremost - Snadder ♫♫♫


Du trenger til 1 porsjon:
  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • Smør
  • Jalapeño magerost
  • Asiatisk coleslaw
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen egg og vann, som du steker i en stekepanne på middels varme med litt smør. 
  2. Legg på jalapeño smøreost og kålsalat på omeletten når den begynner å stivne.
  3. Brett den sammen og la den steke litt til på svak varme så osten smelter og fyllet blir litt varmt.
  4. Krydre med salt og pepper og dryss over litt hakket basilikum.
  5. Spis & Nyt, gjerne med godt brød hvis du ønsker det.
Ingredienser ♫♪
Steker omelett ♫♪
Spis & Nyt ♫♪

Asiatisk coleslaw finner du oppskrift på her ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar