08 april 2018

Ovnsbakt omelett med sopp ♫♥♫♫


Omelett er god og mettende mat, som kan spises til alle døgnets måltider !
Her har jeg laget en god omelett med sopp, som jeg steker i stekeovnen.
Den blir ekstra luftig og god når man tilsetter litt bakepulver i eggeblandingen.

Har du egg, har du middag 
- er ett gammelt uttrykk -og det stemmer det altså ♫♫


Du trenger:
  • 6 egg
  • 0,5 dl melk
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 150 g sopp
  • 2 vårløk
  • 50 g revet ost
Sånn gjør du:
  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. Smør en ildfast form med smør eller olje.
  3. Skjær sopp i skiver og vårløk i tynne ringer. Stek det i godt smør og krydre med salt og pepper.
  4. Visp sammen egg, melk, bakepulver, salt og pepper. Tilsett osten helt til slutt.
  5. Ha soppen i bunnen av formen og hell over eggeblandingen.
  6. Stek i ovnen til røren har satt seg ca. 20 minutter.
  7. Server gjerne omeletten på godt brød med litt salat og tomat.
Ingredienser 
Steker sopp og vårløk ♫
Legg sopp i en ildfast form og hell over eggeblandingen ♫
Stekes i ca. 20 minutter ♫
Klar til servering ♫
Spis & Nyt ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF