Fargerik og smaksrik pizza med masse grønt og godt 🍍🍅
Pizza trenger ikke inneholde kjøttprodukter for å være god altså !
God hjemmelaget pizzabunn, nydelig pizzasaus og masse ost er det viktigste på en pizza.
Toppingen kan varieres i det uendelige - I dag ble det frukt og grønt 🌿
Soppen blir best hvis du steker den på forhånd.
Soppen blir best hvis du steker den på forhånd.
Pizzabunn:
- 500 g hvetemel eller pizzamel / ca. 7 dl
 - 1/2 pose tørr pizzagjær
 - 3 dl vann
 - 3 ss olje
 - 1 ts salt
 
- Bland inn gjæren med en 3/4 av melet.
 - Tilsett lunket vann, olje, salt og resten av melet, litt og litt mel om gangen.
 - Elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
 - La den heve i 45 minutter. Kan gjerne stå lenger.
 - Kjevl ut pizzadeigen på en stor langpanne.
 
- 400 g hermetiske tomater
 - 4 ss tomatpurè
 - 2 ts tørket basilikum
 - 2 ts tørket oregano
 - Salt
 - Pepper
 
Sånn gjør du:
- Kok opp tomater, tomatpure og krydder.
 - La sausen småkoke i ca. 20 minutter.
 - Kjør sausen med en stavmikser for å få fin konsistens.
 - Smak til med salt og pepper.
 
- Ananas
 - Mais
 - Paprika
 - Sopp
 - Rødløk
 - Salt
 - Pepper
 - Revet ost
 - Nachochips
 - Ruccola
 - Basilikum
 
Sånn gjør du:
- Skjær sopp og rødløk i skiver og stek det i en stekepanne med litt smør.
 - Sil mais og ananas, hvis du bruker hermetisk, så ikke fyllet blir for bløtt. Skjær ananas i biter, hvis du bruker fersk ananas.
 - Skjær paprika i tynne stimler eller biter.
 - Smør ett godt lag med pizzasaus på pizzabunnen.
 - Legg på sopp, rødløk, ananas, mais og paprika. Krydre lett med salt og pepper.
 - Topp med masse revet ost.
 - Knus nachochips lett med hendene og legg det på toppen.
 - Stek pizzaen på 225 grader i ca. 20 minutter,
 - Legg på ruccola og hakket basilikum ved servering.
 - Spis & Nyt ♫♪
 
![]()  | 
| Pizzadeig ♫♪ | 
![]()  | 
| Pizzasaus ♫♪ | 











Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar