Indrefilet av okse med stekt sjalottløk, sukkererter, paprika, vårløk, nudler & litt teriyakisaus,
masse soysaus og pepper !! ♪♫
masse soysaus og pepper !! ♪♫
Tradisjonell teriyakisaus inneholder soyasaus, sake, ingefær og sukker.
Det er en ganske så søt kryddersaus, som blir brukt mye i asiatiske retter.
Her er oppskriften på en god, enkel, men veldig smakfull middag !
Til 4 porsjoner:
- 4 a 200 g indrefilet av storfe
- 4 sjalottløk
- 200 g sukkererter
- 1-2 rød paprika
- 3 vårløk
- ca. 1 dl teriyakisauce
- 4 ss soyasauce
- 250 g nudler
- Pepper
- Salt
GRØNNSAKER & NUDLER:
Rens og skjær grønnsaker i passende biter.
Kok nudler etter anvisning på pakken, skyll i rennende kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
Stek grønnsaker raskt i en varm panne med litt olje, krydre med litt salt og pepper.
Tilsett nudlene, bland alt godt sammen og smak til med teriyakisauce, soyasaus og pepper.
BIFF:
Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.Krydre biffene godt med pepper.
Bruk sterk varme og stek biffen i en blanding av smør og olje, 2-3 minutter på hver side.
Krydre biffene med salt.
La kjøttet hvile i ca. 10 minutter før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar