Nydelig kyllingrett, med en symfoni av mange gode smaker !
Passer like godt til familiemiddager, gode vennelag eller romantisk middag for to!
Lev - Spis - Nyt ♫♪
Du trenger til 4 porsjoner:
- 4 stk kyllingfilet
- 4 skiver bacon
- 1 beger kremost
- 8 stk poteter
- 300 g knaske gulrøtter
- 1-2 stk rødløk
- Sitron
- ca. 1 ss Red curry pasta
- 6 dl kokosmelk
- 300 g sukkererter
- Timian, frisk
- Koriander, frisk
- Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian.
- Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere.
- Stek kyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.
- Etterstek i ovn 180 grader 10 min.
- Stek gulrøtter, rødløk, litt sitronsaft og curry pasta i litt smør.
- Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre, men fremdeles har tyggemotstand.
- Smak til med curry pasta etter smak og behag.
- Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.
-hvis du ønsker vin til retten ♥
Timianpoteter :
- Skjær gode poteter i båter, gjerne med skall.
- Legg dem i ett ildfast fat, hell over litt solsikkeolje, salt, pepper og fersk timian.
- Stekes på 200 grader i ca. 30 minutter, til de er møre.
Kveldens vintips :
Fabelaktig Douro ღ
Raubakk i Hundorp, Sør Fron ♥ |
Denne retten var bare supergod!! Blir lagd flere ganger :)
SvarSlettSå bra !! Takk for hyggelig tilbakemelding :)
Slett