Ingredienser:
Til 4 porsjoner:
- 800 g svin indrefilet
- 2 pakker bacon
- 4 ss kremost med urter eller blåskimmelost
- 2 ss friske urter (rosmarin, basilikum og timian passer godt til svin)
- 1 squash
- 4 vårløk
- Cherrytomater
Sånn gjør du:
- Del svinefileten på langs nesten tvers gjennom og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen.
- Surr bacon tett rundt hele filten og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere.
- Brun den i en stekepanne.
- Legg den så i en smurt ildfast form og stek midt i ovnen ved 190 grader i ca 15 min.
- Stek grønnsakene og la dem surre i sausen.
Saus:
- 3 dl kjøttkraft
- 2 klementiner
- 1,5 ss soyasaus
- 2 ts maizenna
- Salt
- Pepper
Kok kjøttkraft, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus.
Jevn sausen med maisennamel utrørt i kaldt vann, og smak til med salt og pepper.
Serveres med fløtegratinerte poteter!
Oppskrift på fløtegratinerte poteter, finner dere her !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar