Herlig søt marsipankake er manges favoritt 🌸
Denne lagde jeg til mitt barnebarn, lille vakre, perfekte Isabell ❤
Jeg er ingen konditor, så her må det jukses !!
God hjemmelaget sukkerbrød etter oppskrift av vår alles kjære Ingvild Espeli !!
Kjøpt masipanlokk, ferdige bokstaver og pynt ♥
Smakte himmelsk !
Sukkerbrød:
Sånn gjør du:
Sukkerbrød:
- 6 egg
- 2 dl sukker
- 2 dl hvetemel
- 1 dl potetmel
- 2 ts bakepulver
- Visp stiv eggedosis av egg og sukker.
- Bland sammen hvetemel, potetmel og bakepulver.
- Rør det forsiktig inn i eggedosisen, røren skal være jevn, men rør ikke mer enn høyst nødvendig.
- Hell røren i en kakeform, 26Ø, med bakepapir i bunn.
- Stek sukkerbrødet på nederste rille i ca. 45 minutter på 160 grader. (Legg bakepapir på toppen av kaken, mot slutten av steketiden hvis den begynner og bli mørk)
- Avkjøl i formen og løsne kaken med en spiss kniv.
- Del bunnen i tre deler.
Kakefyll:
- 6 dl kremfløte
- 5 dl ferdig vaniljekrem
- 5 dl syltetøy av ønsket smak, jeg brukte jordbær.
- Visp fløten til krem.
- Rør ut vaniljekremen og tilsett 2/3 av fløtekremen, resten skal brukes under marsipanlokket.
- Fyll kaken med vaniljekrem og syltetøy.
- Dekk kaken med et tynt lag med krem før marsipanlokket legges oppå ♥ஜ
Dåpskake til min datters faddersønn ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar