Kjempegod middagsrett !
Bruk så mye du vil av hver ingrediens, det kommer an på hvor mange personer du skal serverer til.
Det går også fint å bruke koteletter og andre typer av svinekjøtt ✿ ✿
Begynn med potetene.
Ovnsbakte poteter:
- Poteter
- Olje
- Timian
Hell over litt olje og timian.
Bland sammen og stek i stekeovn på 225 grader i ca. 20 minutter.
Entrecôte :
Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.Brun kjøttet raskt i varm panne og dryss på salt og pepper.
Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over.
La entrecôten ettersteke i ca. 5-10 minutter.
Legg på litt kryddersmør ved serveringen.
Salat:
- Avokado
- Mango
- Rødløk (1/4 løk per avokado & mango)
- Fetaost i olje
- Ruccola
- Sitronsaft
Hell sitronsaft over avokadoen, så den ikke blir brun.
Fjern skallet på mangoen, skjær rundt steinen og del fruktkjøttet opp i biter.
Skrell rødløken og hakk dem opp i små, tynne biter.
Ha avokado, mango og rødløk i en bolle.
Tilsett fetaost og ruccola rett før servering ✿ ✿
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar