Til 4 porsjoner:
- 800 g ytrefilet av storfe
- 1 bunt vårløk
- 1 rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 350 g arborio ris
- 1 l kyllingbuljong (utblandet)
- 50 g revet parmesan
- Sopp
- Frisk grønn asparges
- Cherrytomater
- 1 ss olje til steking
Fremgangsmåte:
Skjær vårløk og rødløk i skiver, finhakk hvitløken.
Stek risen sammen med løken i olje til de er blanke.
Hell over kokende buljong litt etter litt, mens du rører hele tiden.
Arborio risen skal absorbere væsken til den er kremete og
med en litt hard kjerne (15-20 minutter).
Rør inn litt revet parmesan til slutt.
Krydre biffstrimlene og stek dem i solsikkeolje, litt og litt om gangen.
Ikke for mye, best når de er medium, men smak og behag.
Knekk av eller skrell den nederste delen av aspargesene.
Kutt soppen i biter.
Stek soppen gyllen over høy varme i litt olje.
Tilsett asparges og tomater.
Stekes til aspargesene er møre ♫ღ♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar