Snadder ღ☼
Helt enkel og grei A4 biffmiddag !!
Du trenger:
Farge: Middels dyp rød.
Lukt: Aroma med noe preg av røde bær og urter.
Smak: Preg av røde bær og litt bark, antydning til sødme i ettersmaken.
Passer til:
Land/distrikt: Italia, Piemonte, Dolcetto d'Alba
Årgang: 2011
Råstoff: Dolcetto 100%
Metode: Tradisjonell temperaturkontrollert vinifikasjon i ståltanker, 3 dagers maserasjon, ikke fatlagret, kun tankmodnet.
Innhold: Alkohol 12,50%Sukker: 2,10 g/l Syre: 5,40 g/l
Helt enkel og grei A4 biffmiddag !!
Du trenger:
- Bakepoteter
- Kryddersmør *
- Ytrefilet
- Biffkrydder
- Bearnaisesaus *
- Salat
- Cherrytomater
- Mais
- Agurk
- Salatbønner
- Lag først kryddersmør, hvis du ikke bruker ferdig kjøpt.
- Stek bakepoteter i stekeovn, 250 grader i 1-2 timer avhengig av størrelsen. Du kan også legge dem i glørne på grillen, hvis du bruker grillkull, men det kan tar lang tid.
- Ta kjøttet ut av kjøleskapet 1/2-1 time før det skal legges på grillen.
- Lag sausen, oppskrift på hjemmelaget bearnaisesaus finner du her eller lag "posevarianten", hvis du ønsker det.
- Gjør i stand salaten, husk at salatbønner må skylles godt i kaldt vann, hvis du bruker hermetiserte bønne, som ligger i "lake".
- Sørg for at grillen er god og varm.
- Krydre ytrefilet i skiver godt med biffkrydder.
- Gilles ca. 3 minutter, til du ser blodet pipler opp på den ene siden, snus og grilles ytterligere 3-4 minutter på den andre siden. La biffen hvile i 10 minutter før servering.
- Server bakepotetene med en bit kryddersmør, grillet ytrefilet og frisk salat !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar