Lammecarré er lammerygg med ribben på.
En utrolig flott råvare, saftig og mør med mye smak.
Spis & Nyt !!
Ingredienser:
- Lammecarrée
- Fennikel
- Rødløk
- Paprika, rød og gul
- Squash
- Hvitløk
- Baby gulerøtter
- Torrito tomater
- Aspargesbønner
- Rosmarinm frisk
- Provencekrydder
- Amadine poteter
- Meierimsør
- Persille
Lammecarrée:
Krydre carréen med provencekrydder og rosmarin.
Brun den i en stekepanne:
Ha den i en langpanne og stek den videre i ovnen på 180 °C.
Bruk steketermometer:
La carréen hvile i ca 10 minuntter før den deles opp.
Grønnsaker:
Grønnsakene skjæres opp i passende biter, krydres med provencekrydder og fersk rosmarin.
Hell over litt god olje og bakes i ovnen, sammen med lammet i ca. 30 minuntter.
Potetene kokes uten skall, hell av vannet og surr de i meierismør og persille.
♪♫¸♥¸♫♪ ♪♫¸♥¸♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar