Denne retten var litt i overkant spennende og komponere c",)
Dro på CC Mat i Hamar og handlet.
Der selger de blant annet fersk fisk og sjømat fra : Knutstad & Holen A/S
Oppskriften skrev jeg ned under kokkeleringen
Ingredienser:
Til 6 porsjoner:
- 2 ts rød curry pasta
- 2 ss solsikkeolje
- 2,5 dl tørr hvitvin
- 1 l fiskebuljong/fond
- 2 ss fish sauce
- 1 stk fennikel
- 2 stk gulrøtter
- 1 box hakket tomat
- 2 stk sjalottløk
- 2 ts hvitløk, Gourmet Garden
- 1 rød chili
- 4 vårløk
- 1 sitron
- Frisk dill
- 3 dl kremfløte
- 300 g torskefilet
- 300 g ørretfilet
- 300 g laksefilet
- 500 g blåskjell
Fremgangsmåte:
- Fres rød curry paste, hakket sjalottløk, hvitløk og hakket rød chili i solsikkeolje.
- Tilsett tørr hvitvin og la det surre litt.
- Tilsett fiskebuljong/kraft, fish sauce, grovhakket fennikel, gulrøtter i skiver, tomater og kremfløte.
- La det koke litt, ca. 10 min.
- Ha i terninger av torskefilet, ørretfilet, laksefilet, renset og vasket blåskjell.
- Tilsett også hakket vårløk, en «potte» hakket/klippet dill og saften av ½ sitron.
- La det trekke/dampe under lokk, til blåskjellene åpner seg -og fisken er kokt. Ca. 10 minutter.
Ingredienser ! |
♪♫♪
Det beste et menneske kan gjøre er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev ♥(*-*)♥ sitat fra Bibelen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar