}); Edels Mat & Vin: Cowboyfrokost c",) Google+

mandag 30. juni 2014

Cowboyfrokost c",)


Kraftig mettende hyttefrokost eller lunch !!
Etter denne retten er du klar for en lang fjelltur, noen timer med vedhugging eller som vi gjør her oppe, isolerer hytta.



Ingredienser:
  • Brødskiver
  • Smør
  • Olje
  • Egg
  • Bacon
  • Tomatbønner
  • Kokte poteter
  • Grillkrydder/biffkrydder
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Stek kokte poteter i en blanding av smør og olje.
  2. Krydre godt med salt, pepper og grillkrydder eller biffkrydder
  3. Stek bacon.
  4. Stek speilegg.
  5. Tomatbønner varmes opp i en kjele.
  6. Smør en god brødskive med smør.
  7. Legg på ett stekt egg.
  8. Server med stekte poteter, kokte tomatbønner og tomater.
  9. Krydre med salt og pepper.
Tips:
Stek gjerne baconet i stekeovn:
Forvarm stekeovn til 175 grader, innstilling 4-5 på gassovn.
Legg baconet på en stekeplate i ovnen på bakepapir.
Det vil ta ca.15 minutter å få stekt baconet, men følg med - alle ovner er ulike.



Steker bacon, potet og varmer opp tomatbønner !
     
Raubakk i Sør Fron, ligger rett bak hytta vår.
Var mye abbor her før, men de siste årene tror jeg ikke det har blitt satt ut noe fisk her. Tok den siste i 2010 c",)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar