04 juni 2014

Tacopai ♫♫


Tacopai kan også være ganske sunt !!

Her har jeg brukt mager kesam i paibunnen.
Paifyllet er laget med kyllingkjøttdeig og creme fraiche.

Serveres med salat, creme fraiche og tacosaus ♫♫
Spis & Nyt  ♫♫


Til 4-6 personer:
Paibunn
  • 60 g smør
  • 1,5 dl kesam, mager
  • 3,5 dl hvetemel
  • 3 ss vann
Sånn gjør du:
  1. Smuldre smør og mel.
  2. Tilsett kesam og 3ss kaldt vann.
  3. Elt deigen til alt er blandet og deigen myk og smidig.
  4. La stå i ca. 1 time i kjøleskapet. Du kan gjerne lage den kvelden før og legge den i plast i kjøleskapet til neste dag.
  5. Kjevle ut deigen og legg den i en paiform, som dekker hele formen.
  6. Prikk bunnen med gaffel og skjær bort det overflødige rundt kantene.
  7. Forstek bunnen nederst i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
Paifyll
  • 600 g kyllingkjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 box hakket tomat
  • 1 egg
  • 1/2 dl melk
  • 2 dl creme fraice
  • Revet ost
Sånn gjør du:
  1. Stek kyllingkjøttdeigen, bland inn tacokrydder og hakket tomat.
  2. La det småkoke noen få minutter.
  3. Hell blandingen over den forstekte paibunnen.
  4. Visp sammen egg, melk og creme fraice, hell blandingen over den forstekte paibunnen.
  5. Dryss over revet ost.
  6. Stekes ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Paibunn  ♫♫

Spis & Nyt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF