19 juni 2014

Pitapizza med biff ✿


Min kjære mann har bursdag i dag ❤️
men vanskelig og vite når han kommer hjem, leverer lyd & lys på Byfesten i Brumunddal ♫♪

Litt god mat måtte han jo få når arbeidsøkten var over, men han er som vanlig 'skrubbsulten', så det måtte gå fort og tilberede den.

Biff og pizza er han glad i så da ble det pitapizza med biff og ett glass med en god rødvin !

Kjempegodt og lages på 1 -2 -3 !!!


Til en pizza trenger du :
  • 1 pitabrød, gjerne fullkorn
  • 2 ss tomat på Box m/oregano & basilikum
  • Rå rødløk i ringer
  • Revet ost, jeg brukte en blanding av 4 oster: Jarlsberg, Norvegia, Mozzarella og Edamer.
  • Rå ytrefilet av storfe i skiver
  • Biffkrydder 
  • Basilikum
  • Ruccola
  • Havsalt
Sånn gjør du:
  1. Dekk bunnen på pitabrødet med tomat, legg på ost, rødløk, biff i strimler og litt basilikum.
  2. Krydre godt med biffkrydder.
  3. Stekes i forvarmet ovn på 225 grader i 10 minutter,
  4. Når pizzaen er stekt så legger du på ruccola og strør over litt havsalt !!
Klar for steking, med litt basilikum.
Masi Campofiorin 2010 ✿✿




  • Farge: Dyp rød.
  • Lukt: Aroma med preg av røde bær, tørket frukt, morell, urter og fat.
  • Smak: Bløt og litt sødmefull, preg av fat i ettersmaken.
  • Passer til: Storfe   Lam og sau   Storvilt  
  • Land/distrikt: Italia, Veneto, Øvrige
  • Årgang: 2010
  • Råstoff: Corvina, Rondinella, Molinara
  • Metode: Ripassometoden 24 md. fatlagring, 6 md. flaskemodning før salg.
  • Innhold: Alkohol 13,00%Sukker: 2,70 g/l Syre: 5,70 g/l
  • Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres


  • Opprigg byfesten i Brumunddal 19.06.2014
    Bildet er lånt med tillatelse av 3K LIVE /ARRCO


    ⋰ ⋰
    .((¯`´¯) Lev - Spis & Nyt !!
    `*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸✿ღ¸.•*¨`*•..¸✿✿
    

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar

    Print Friendly and PDF