01 juni 2014

Grillet urtemarinert laks, asparges & mais ☼ Servert med fløtegratinerte poteter ☼


Nydelig sommervær i dag også ☼ fyr opp grillen !!

Kjøpte urtemarinert laksefilet på butikken i går og grønne asparges,
topp sommermat !


1 ) Lag fløtegratinerte poteter og sett dem i stekeovn i god tid før du skal grille,
de trenger ca. 35 minutters steketid.
Oppskrift her : poteter

2) Legg aluminiumsfolie på grillen, pensle med litt olje, som tåler høy varme og
er nøytral på smak.

3) Grill laksefiletene, uten skinn i 3 minutter, vend dem og stek 3 minutter på den
andre siden. Grill videre på indirekte varme i ca. 8 minutter, til laksen er akkurat så vidt gjennomstekt.

4) Grill maiskolber i ca. 10 minutter, snu litt på dem av og til.

5) Skjær av den nederste delen på aspargesene og grill dem 3 minutter på hver side,
hvis du steker dem i grillform tar det litt lenger tid, ca. 10 minutter.



Enkelt og veldig godt !

♪♫•*¨*•.¸¸ Bon Appetit ♪♫•*¨*•.¸¸

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF