Årsaken til "Under Brua" navnet er at jeg "mekka det sammen" på kjøkkenet -under vorspielet før vi dro på Under Brua festivalen
Du trenger:
Sånn gjør du:
- Rens rå scampi, ta det i en liten bollen tilsett olivenolje, hakket hvitløk og chili og limesaft. La det ligge i kjøleskapet en stund, før de stekes.
- Brødet pensles med olivenolje og grilles på begge sider.
- Krydre biffene med pepper og biffkrydder, stekes i jernpanne, bruk litt olje og vent til oljen er varm og rykende, tilsett 2ss smør før du legger biffene i pannen.
- Stek små tomater, dynket med olivenolje og balsamicoeddik i en liten ildfastform stekeovn, på 200 grader i ca. 15 minutter.
- Smør ett tykt lag med aioli på brødet, legg på ruccolasalat som er tilsatt olivenolje, pepper og limesaft, medium stekt biff og scampiene.
✿⊱╮✿⊱╮
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar