10 august 2013

Ostefylt svinefilet i baconsnurr ♫♪


Urte (rosmarin, basilikum, timian) -og ostefylt svinefilet i baconsnurr med squash, vårløk, cherrytomater og klementinsaus ♫♪ Smaker smaksens - GOD MIDDAG !

Ingredienser:
Til 4 porsjoner:
  • 800 g svin indrefilet
  • 2 pakker bacon
  • 4 ss kremost med urter eller blåskimmelost
  • 2 ss friske urter (rosmarin, basilikum og timian passer godt til svin)
  • 1 squash
  • 4 vårløk
  • Cherrytomater
Sånn gjør du:
  1. Del svinefileten på langs nesten tvers gjennom og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen.
  2. Surr bacon tett rundt hele filten og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere. 
  3. Brun den i en stekepanne. 
  4. Legg den så i en smurt ildfast form og stek midt i ovnen ved 190 grader i ca 15 min.
  5. Stek grønnsakene og la dem surre i sausen.

Saus:
  • 3 dl kjøttkraft
  • 2 klementiner
  • 1,5 ss soyasaus
  • 2 ts maizenna
  • Salt
  • Pepper

Kok kjøttkraft, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus.
Jevn sausen med maisennamel utrørt i kaldt vann, og smak til med salt og pepper.

Serveres med fløtegratinerte poteter!

Oppskrift på fløtegratinerte poteter, finner dere her !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF